Terug naar overzicht

BIN: wintertoezicht - meld uw vakantieperiode !

WINTERTOEZICHT 2013 ISM DE POLITIEZONE VLAAMSE ARDENNEN

politie.jpg

BIN.jpg

De politie meldt ons dat zij tijdens de eindejaarsperiode extra alert op alle bedrijvenzones zullen patrouilleren. In dat kader hebben zij gevraagd om alle bedrijfsleiders op te roepen om ons te informeren over hun sluitingsperiode. Ook als het bedrijf open blijft, meldt u dit best. Hiervoor wordt een meldingsformulier ter beschikking gesteld. Dankzij deze informatie kan de politie bij de gesloten bedrijven extra waakzaam zijn tijdens hun patrouille. Via het gevraagde telefoon/gsm-nummer kan de politie iedereen snel contacteren voor dringende meldingen. Het mailadres wordt gebruikt om niet-dringende berichten te bezorgen. Deze gegevens worden enkel gebruikt in het kader van dit eindejaarstoezicht 2013.

Het spreekt voor zich dat deze informatie vertrouwelijk behandeld wordt !
Mocht u hieraan twijfelen dan raden wij u aan contact op te nemen met uw zonechef of uw wijkagent. Of mail naar eivla@telenet.be.

MELD NU UW VAKANTIEPERIODE:  klik HIER 

Wij danken u voor uw medewerking aan de veiligheid van uw bedrijvenzone tijdens de komende eindejaarsperiode. Elk jaar opnieuw worden bedrijven in vakantieperiodes immers geconfronteerd met meer inbraken en vandalisme. Vandaar dat wij hieraan willen remediëren via deze vakantiemeldingen en een nauwere samenwerking met de politiediensten.

Deze actie kadert in de EIVLA-acties voor bedrijventerreinen met de steun van Kruishoutem, Oudenaarde en Ronse en de respectieve bedrijvenverenigingen Zaubeek vzw, Hoogmolen vzw, Izos vzw, Klein Frankrijk vzw en Pont Oost vzw.