Terug naar overzicht

Joepie: zomer ! Zonder kopzorgen ? Vraag uw aanwezigheidstoezicht.

vakantie.jpgDe politiediensten zullen tijdens de zomerperiode opnieuw extra alert patrouilleren op alle bedrijvenzones. In dat kader vragen zij dat elke bedrijfsleider meldt wanneer zijn bedrijf gesloten is tijdens de zomervakantie. Dankzij deze informatie kan de politie bij de gesloten bedrijven extra waakzaam zijn tijdens hun patrouille. Via het gevraagde telefoon- of gsm-nummer zal de politie u snel kunnen contacteren voor dringende meldingen. Het mailadres zal gebruikt worden om niet-dringende berichten te bezorgen. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor dit zomertoezicht 2014.Het spreekt voor zich dat deze informatie strikt vertrouwelijk is ! Mocht u hieraan twijfelen of vragen hebben, dan raden wij u aan contact op te nemen met uw zonechef of uw wijkagent. Of mail naar info@eivla.be of bel met Diana De Cat op 0496 57 40 31.

Om uw vakantieperiode te registreren: klik op deze LINK.

BELANGRIJK !
Wij danken u voor uw medewerking aan de veiligheid van uw industriezone tijdens de volgende zomervakantie. Elk jaar opnieuw worden bedrijven in deze vakantieperiode geconfronteerd met meer inbraken en vandalisme. Vandaar dat wij hieraan willen remediëren via deze vakantiemelding en een nauwere samenwerking met de politiediensten. 

BIN.jpgAANDACHT BUURTINFORMATIENETWERKEN VAN BEDRIJVENZONES

Wenst u door de politie opgebeld te worden als er zich onregelmatigheden voordoen op uw bedrijvenzone ? Stuur dan een mail met uw naam en uw gsm/telefoonnummer waarop de politie u kan bereiken naar info@eivla.be. Dan zorgen wij ervoor dat u niet alleen meer via e-mail berichten van het buurtinformatienetwerk krijgt maar dat u ook opgebeld wordt bij vaststelling van inbraak, diefstal en andere onregelmatigheden.

Deze actie kadert in de EIVLA-acties voor bedrijventerreinen met de steun van Kruishoutem, Oudenaarde en Ronse en de respectieve bedrijvenverenigingen Zaubeek vzw, Hoogmolen vzw, Izos vzw, Klein Frankrijk vzw en Pont Oost vzw.  
Wij hopen u met deze informatie van dienst te zijn. uw bedrijvenvereniging doet er alles aan om de veiligheid in de bedrijvenzone te garanderen, ook en vooral tijdens de zomermaanden. Blijf vooral alert, sluit goed alle poorten, deuren en vensters en meld alle verdachte personen, handelingen en wagens onmiddellijk via het noodnummer 101. Dank u.